Brazilie - Reisverslag uit Koog aan de Zaan, Nederland van Marjolein Mulder - WaarBenJij.nu Brazilie - Reisverslag uit Koog aan de Zaan, Nederland van Marjolein Mulder - WaarBenJij.nu

Brazilie

Door: Marjolein

Blijf op de hoogte en volg Marjolein

19 Maart 2010 | Nederland, Koog aan de Zaan

Hoi allemaal,

Het is weer bijna zover! Over twee weken gaan wij weer eens een reis maken. Ditmaal is de bestemming Brazilie! We vliegen zaterdag 3 april eerst naar Madrid en van daar verder naar Sao Paulo. Na bijn vier weken zullen we op 30 april weer terugvliegen naar huis.

We hebben er weer zin in!

Tot schrijfs!

Jeroen en Marjolein

• 25 Maart 2010 - 15:35

Moi:

Eindelijk verdiende rust.
    Waanzinnig veel plezier en tot het volgende verslag. Veel foto's ook graag!
    Oehoi!

• 01 April 2010 - 21:29

Jan En Ottie:

Bijna is het dan weer zover! Jullie nieuwe avontuur gaat beginnen. Nog een paar dagen werken, rugzakken pakken en dan.... op naar Brasil. We zullen jullie belevenissen gaan volgen en hopelijk wordt deze reis nog geweldiger dan de vorige waren. We zullen het zien en mee beleven. Een fantastische vakantie gewenst. Veel liefs van ons

• 04 April 2010 - 08:30

Rob Ria:

goed te horen dat jullie er al zijn ik werd wakker van jullie sms het is hier pokken weer ik hoop bij jullie een stuk beter.veel plezier en we wachten op jullie eerste reisverslag.liefs pap en mam.

• 07 April 2010 - 20:21

Jaap:

hoi jullie twee
    was te laat om jullie een goede reis te wensen
    maar bij deze
    gaat het daar naar de zin
    hoor het wel
    doeg gr. jaap

Marjolein

Hoi allemaal, Wij zijn Jeroen en Marjolein en houden in dit reisdagboek al onze reisverhalen bij. Jeroen is 35 en Marjolein 28 en wij werken allebei bij een bank. In onze vrije tijd doen we graag aan: films kijken, uitgaan met vrienden, zeilen, wintersporten, salsadansen, lekker eten en natuurlijk op reis gaan! Onze verhalen beginnen bij Indonesie in 2005, thailand 2006, en India 2007, Thailand 2008 en nu twee jaar later in 2010 naar Brazilie! Wij hopen dat jullie het leuk vinden om onze verhalen te lezen. Wij vinden het in ieder geval ontzettend leuk om berichtjes van jullie te ontvangen. Dus... schroom niet en plaats een bericht!! Groetjes, Jeroen & Marjolein