Gelukt !! - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Marjolein Mulder - WaarBenJij.nu Gelukt !! - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Marjolein Mulder - WaarBenJij.nu

Gelukt !!

Blijf op de hoogte en volg Marjolein

24 Oktober 2005 | Maleisië, Kuala Lumpur

Het toestel was overboekt. 2 op business class en 7 op economie en 20 listers(zoals wij) maarrrrr....we konden direct mee!
Mar natuurlijk helemaal uit haar dak, maar even vergeten dat daar zo'n 15mensen zaten die NIET mee konden. (haha)

We zaten uiteraard niet naast elkaar, maar klagen mogen we niet. Jeroen zat 17b en Mar op 37j. Oftewel beiden tussen 2 vreemden in. De vlucht vertrok keurig op tijd en had verder geen vertragingen. We zijn om 8.15uur (NL-tijd) geland in het warme maar bewolkte Kuala Lumpur. Aangekomen op de luchthaven werden we meteen aangevallen door een troep nietsnuttende Malaysiers die ons maar wat graag in een taxi of hotel wilde proppen. Gut preiz Gut preiz.

Na eerst wat genoten te hebben van die maffe mannen zijn we eerst wat gaan eten en even bijkomen. Tja we hadden immers al 12 uur gezeten....

Na wat twijfel of we de trein/bus of taxi zouden nemen naar Kuala Lumpur, hadden we toch besloten met de taxi te gaan. Beetje afdingen van 90 naar 70MR. Hele leuke taxi chauffeur die ons vanalles vertelde over KUL en andere dingen in Maleisie. Hij had een zeer luxe bak met geblindeerde ramen en airco. In de stromende regen zijn we in +/- 1 uur naar Kul gereden. Rush hour dus ook wat file. Na wat heen en weer gebel wist hij ook nog wel een leuk betaalbaar hotelletje. 130MR We hebben nu lekker douche genomen en gaan nu even china town in. (want daar zit het hotelletje). Het is hier nu 20.16uur. Vanavond vroeg naar bed en morgen waarschijnlijk naar de twintowers en andere leuke dingen. Hopelijk hebben we morgen ook nog een beetje zon. We gaan nu wat eten. Lakamaka Nr 45. (= tot de volgende keer in maleisiroens.)

• 24 Oktober 2005 - 13:22

Nathal:

Haaaa Avonturiers!

Te gek man, hoop dat jullie een geweldige tijd hebben/krijgen daar. Veel plezier en pas goed op elkaar!
    Kuzzzzz, Nathal Pat en Jai

• 24 Oktober 2005 - 13:42

Pieter En Ria:

Hallo Marjolein en Jeroen,
    Wat leuk jullie bericht te ontvangen. Ik probeer dit nu naar jullie te sturen.
    Hoop dat het lukt.
    Geniet en groeten en liefs van Pieter en Ria

• 24 Oktober 2005 - 14:12

MaykenThijs:

hey marjeroen!

goed zeg, in 1 keer gelukt! en wat een leuke deze site, kunnen we alle avonturen mooi volgen. wanneer volgen de eerste fotos? we zijn er hier nl allemaal erg benieuwd naar!
    Hier missen jullie nix, verschrikkelijk donkere regenherfstdag... :(

geniet ervan en groeten Mayke en Thijs

• 24 Oktober 2005 - 16:46

Ruud En Astrid:

Leuk dat jullie ons op de hoogte houden,we wachten op de foto's.Veel plezier en geniet ervan.
    Groetjes de Buurtjes.

• 24 Oktober 2005 - 16:58

Trudi:

Nou jongens,echt te gek dat jullie er zijn!Die wolken zullen jullie vaker zien,maar ach, dat is wel lekker om te wennen. Veel plezier en salamat makan!(eet smakelijk)

• 24 Oktober 2005 - 17:15

J.dubelaar@hccnet.nl:

Bedankt voor jullie 1ste mail.Hartstikke leuk zo snel iets te horen en wat een bofkonten dat jullie meekonden, we zaten wel in spanning. Fijn dat alles goed is, slaap maar lekker en geniet morgen van jullie eerste dag, regen of geen regen. Veel liefs Jan en Ot.

• 25 Oktober 2005 - 08:16

Mona:

Ha, vliegtuig gehaald, joepie! Have fun en eet smakelijk.
    Liefs.

• 26 Oktober 2005 - 06:24

Tineke En Luc:

hartstikke tof dat alles goed verlopen is en uitkijken voor de kanibaaltjes ha ha ha

• 26 Oktober 2005 - 10:24

Janneke:

WAUW!!! Kuala Lumpur, toe maar en dat een maand lang! Genoeg tijd dus om van alles te ontdekken, te beleven en te genieten met zn tweetjes. Veel plezier. Liefs.

• 26 Oktober 2005 - 13:02

Ans,Nico,André,Marian,Tamara,Peter.:

Fijn, dat jullie het leuk hebben.Hopenlijk is die regen snel voorbij, kunje mooie dingen gaan bekijken en avonturen gaan beleven.

• 26 Oktober 2005 - 19:18

Je Broertje:

He mar en jeroen hoop dat jullie het leuk hebben (maar dat zal vast wel)Nou nog veel plezier op jullie vakantie!!!! liefs ronald.

• 28 Oktober 2005 - 05:49

Santi:

Fijn dat jullie veilig aangekomen zijn. Wanneer gaan jullie naar Jakarta? Volgende week vieren de moslims in Indonesie (en natuurlijk rest vd wereld)Idul Fitri - feest na ramadan. Net als voor ons kerst. De stadsmensen gaan naar de dorpen, naar hun familie om 't feest samen te vieren. Het is dan een gekkenhuis op de weg, normaal is 't verkeer daar al chaotisch. (houdt er rekening mee).
    Ik mail jullie 't adres van oom Nikkie en tante Suze, ouders van Jola en Ans in Jakarta. Veel plezier verder, Santi

Marjolein

Hoi allemaal, Wij zijn Jeroen en Marjolein en houden in dit reisdagboek al onze reisverhalen bij. Jeroen is 35 en Marjolein 28 en wij werken allebei bij een bank. In onze vrije tijd doen we graag aan: films kijken, uitgaan met vrienden, zeilen, wintersporten, salsadansen, lekker eten en natuurlijk op reis gaan! Onze verhalen beginnen bij Indonesie in 2005, thailand 2006, en India 2007, Thailand 2008 en nu twee jaar later in 2010 naar Brazilie! Wij hopen dat jullie het leuk vinden om onze verhalen te lezen. Wij vinden het in ieder geval ontzettend leuk om berichtjes van jullie te ontvangen. Dus... schroom niet en plaats een bericht!! Groetjes, Jeroen & Marjolein